Geboren in 1988, wonend en werkend vanuit Hilversum. Photoshop-nerd en InDesign-‘mierenneuker’. Na zo’n tien jaar werk-ervaring bij verschillende ontwerpbureau’s werk ik sinds 2015 als zelfstandig grafisch vormgever / ontwerper.

Multidisciplinair grafisch vormgeven en ontwerpen, dat is mijn kracht. Dat houdt in dat ik graag veelzijdig ontwerp, zoals voor drukwerk, logo ontwerp, huisstijl, magazines, artwork, web, app, online materiaal en veel meer. Maar ik kan ook helemaal los gaan in mijn Photoshop-verslaving voor bijvoorbeeld filmposters of album covers.

Compleet nieuwe concepten of creatief binnen de kaders van een bestaand huisstijl handboek. Op locatie of vanuit mijn eigen kantoor in Hilversum. Geregeld werk ik samen met onder andere marketing specialisten, motion graphic designers, webdevelopers, UX designers en drukkerijen – om op deze manier onze krachten te bundelen.

Van tevoren luister ik aandachtig naar de klant, om zo te bespreken wat de doelen en wensen voor de opdracht zijn. Ik maak designs met een gedachte erachter, niet alleen omdat het ‘er wel mooi uit ziet’, het moet de doelgroep raken – zodat alles klopt. Altijd zo betrokken met de klant als mogelijk.

Werkzaamheden

> Ontwerp en Vormgeving
> Drukwerk en Signing
> Website- en App ontwerp
> Logo en huisstijl
> Complete event vormgeving/aankleding
> Fotobewerking- en manipulatie ‘Photoshoppen’
> Concept en Art direction

Iets anders nodig?
Laat het me gerust weten!

Werkmateriaal

> Pen en papier
> Adobe Photoshop
> Adobe Illustrator
> Adobe InDesign
> Sketch
> InVison
> Basiskennis HTML & CSS
> Slack

Mijn creatieve vrienden

Michiel Verweij Motion graphic designer

Inner Nova Sound designer

Defigners User Experience Design

MOG Productions Film & Fotograaf

Kicksaus Illustratie & infographics

J3t1 Fotograaf

Robin de Jong Film Editor

De Toekomst Drukkerij

Maris Design Make-up artist